Nieuws

Aqua HIIT

Aqua HIIT is een interval training dat in het water wordt uitgevoerd. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het is een ideale manier van bewegen voor mensen die graag willen, maar wegens tijdgebrek vaak niet kunnen. Aqua HIIT duurt namelijk nog geen 30 minuten, maar is toch effectief voor het opbouwen van uithoudingsvermogen én zorgt voor veel vetverbranding! Doordat de training een intervalkarakter kent, is er ook ruimte voor rust. Dat betekent dat je meerdere malen per training in staat wordt gesteld om alles, maar dan ook alles, te geven wat je in je hebt. Voor vrouwen is het dragen van een badpak aangeraden. De tijden waarop de lessen gegeven worden zijn ideaal voor ouders met hun kind op zwemles, maar volwassenen zonder een kind op zwemles zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 
Wanneer wordt Aqua HIIT gegeven?
Aqua HIIT wordt gegeven op:
Dinsdag van         16:35 – 17:05 uur
Woensdag van     18.30 - 19.00 uur
Donderdag van     20:30 - 21:00 uur
Vrijdag van           15:20 – 15:50
 
Wat zijn de kosten van deze lessen?
Aqua HIIT kost 5,- euro per les. Ouders die de zwemlespas van hun kind kunnen tonen hebben korting en betalen maar 2,50 euro per les!
 
Hoe kan ik mij aanmelden?
U hoeft zich niet in te schrijven voor de lessen. Wel geldt er de regel: vol=vol met een maximum van 14 deelnemers.
 
Let op! De Aqua HIIT lessen vinden geen doorgang in de kerst- en zomervakantie. Tijdens de overige vakanties worden aangepaste tijden gehanteerd. Zie de homepage voor de meest actuele tijden.
 
 
Aqua Hiit
 
 

 

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login