Nieuws

FloatFit

Wil jij werken aan je core stability en je houding en balans verbeteren? Hou je van water en wil je dit combineren met een superleuke, uitdagende en sportieve training? Dan is FloatFit iets voor jou!

Deze nieuwe body work-out op het water is in Engeland ontwikkeld en is een enorme trend. De trainingen worden gegeven op een drijvende aquabase en dwingt je om permanent je evenwicht te bewaren, dus goed voor je core stability! Voor de extra intensiteit worden er verschillende oefeningen uitgevoerd waarbij je verschillende spiergroepen traint.

FloatFit wordt gegeven in lessen van driekwartier waarbij je intensief aan het werk gezet wordt door een instructeur. Onze instructeurs hebben een cursus gevolgd bij het Engelse bedrijf Aquaphysical om de lessen van FloatFit te mogen geven.

Voor de dames adviseren we een badpak te dragen met daarover en sportbroek/sportlegging. De heren adviseren we een zwembroek boven de knieën met sportlegging.

Een losse les FloatFit bedraagt normaliter € 7,25. U kunt ook een doelgroepenkaart aanschaffen waarbij je voor 10 lessen € 60,- betaald. Aanmelden van tevoren is noodzakelijk. Dit kan bij de kassa van Sportcentrum De Kuil. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen!

In juli en augustus hebben we een speciale FloatFit Summerdeal! Je kunt in deze maanden FloatFit HIIT uitproberen voor €5,- per les!
 
Lestijden deze zomer:
Dinsdag      10.00-10.45 uur & 18.45-19.30 uur
Donderdag  19.30-20.15 uur
 

FloatFit

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login