Nieuws

Nieuws

 
Gepubliceerd: Donderdag 15 november 2018

 

Op woensdag 14 november namen 30 kinderen hun zwemdiploma B vol trots in ontvangst. De tribunes zaten vol met familieleden om de prestaties van de kinderen te volgen. Aan het einde werd er weer een leuke foto gemaakt met alle kinderen en onze zwemmascotte Swimpy!

Niek Wijman, Sara Wijman, Laurens Kwakernaak, Hanna Jansen, Amy van Niekerk, Pepijn van der Valk, Levi Hendiks, Lara van der Krogt, Lynn Brouwer, Maarten Smit, Dries Jelsma, Thijs Agterof, Sofie Djadjanidze, Pien Trouwborst, Koen van Asperen, Reachelle Hanemaayer, Iga Kaczmarzyk, Jeannette Floor, Yonna Arendsen, Jurre Fase, Jens Korver, Ivan Gorissen, Niek van Bommel, Naut Freesen, Leanne van Dijke, Esmee Wildschut, Celesta Ros, Sylvie Wiltenburg, Thijs Stunnenberg en Daan van Barneveld.

Diploma B 14-11

 

 

Gepubliceerd: Dinsdag 13 november 2018

Donderdag 1 november was het een spannende dag voor Jantine De Bruin. Ze mocht afzwemmen bij Sportcentrum De Kuil voor haar zwemdiploma A. Jantine is verstandelijk beperkt en daarom is het voor haar een extra mijlpijl om haar diploma te behalen. Nu kan zij veilig zwemmen en spelen rondom het water.

Jantine de Bruin2

Gepubliceerd: Dinsdag 30 oktober 2018

Op vrijdag 26 oktober stond er een lange rij met kinderen voor de kassa van Sportcentrum De Kuil om mee te doen met traditionele discozwemmen op vrijdagavond. Voor deze avond was het recreatiebad helemaal versierd in Halloweensferen. In totaal waren er 123 enthousiaste kinderen in het zwembad. DJ Robel was deze avond ook aanwezig om er een gezellige avond van te maken met leuke muziek.

 

Halloweenrij

Gepubliceerd: Donderdag 25 oktober 2018

Vanaf donderdag 1 november 2018 vindt er een wijziging plaats in ons doelgroepenrooster. Op donderdagavond vervalt de zwemles voor volwassenen van 19.45 - 20.30 uur. De Fifty Fit les op donderdagochtend van 11.00 - 11.45 uur komt ook te vervallen.

Onderstaand een overzicht van de leswijzigingen, in het rood de nieuwe dagen/tijden. 

Donderdagavond
20.00 - 20.30 uur Aqua HIIT
20.30 - 21.00 uur Aqua HIIT
 
Vrijdagochtend
09.00 - 09.45 uur Zwemtechnieken
10.00 - 10.45 uur Aqua Fitness
11.00 - 11.45 uur Fifty Fit
 
 
Wijziging

 

 
 
Gepubliceerd: 24 juli 2018

Vandaag mochten we Willem Oostveen in het zonnetje zetten. Vanochtend kwam hij met zijn kleinzoon genieten van het weer in ons verkoelende buitenbad. Zwemmen hier doen ze wel vaker als familie. Dit keer was het anders, want we stonden te wachten met een bosje bloemen in onze handen. Willem was de 100.000ste bezoeker van 2018.

Naast een bloementje heeft Willem ook een 20 badenkaart in ontvangst mogen nemen. Wij hopen dat hij hier nog vele jaren zwemplezier heeft.

 

nieuw

 

 

 

Gepubliceerd: Donderdag 12 juli 2018

Wil je een afwisselende leuke en sportieve baan? De SBAB is altijd opzoek naar goede zweminstructeurs. Je hebt een pré als je ook inzetbaar bent als toezichthouder. Wij bieden verschillende vormen zwemles aan, in groepen van twaalf kinderen tot privézwemles. Wij werken middels de licentie en werkwijze van het NRZ en geven les in de mooie zwembaden van Sportcentrum de Kuil te Bodegraven.

Wat zijn de kenmerken die wij zoeken in een goede instructeur?

 • Je houdt van een uitdaging;
 • Je wilt mee leren/groeien met de organisatie;
 • Je vindt het fijn met kinderen te werken;
 • Je houdt van werken in de sport;
 • Je houdt van lachen, maar kan ook serieus zijn wanneer dit nodig is;
 • Je houdt van het nemen van verantwoordelijkheid;
 • Je hebt een flexibele instelling.

Wanneer heb je een pré?

 • Je bent in het bezit van een EHBO/BHV-diploma;
 • Je bent in het bezit van een Lifeguard diploma;
 • Je bent in het bezit van je zweminstructeur diploma;
 • Je bent in het bezit van verschillende specialisatie certificaten (bijvoorbeeld: baby-peuter zwemmen, Fifty Fit, Float Fit, etc.).
Ik heb geen diploma’s wat nu?
Geen man overboord. Je kunt zonder diploma’s altijd solliciteren, mits je bereidt bent een opleiding te volgen. Wij bieden deze graag onder voorwaarden aan. Tot je de juiste diploma’s in bezit hebt zal je assisteren en/of vervangend werk verrichten.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden een flexcontract van 5 tot 10 uur in de week aan op basis van beschikbaarheid. Hierbij gaat het om instructie uren op de vrijdag middag van 15:00 tot 17:30 en zaterdag ochtend van 8:00 tot 9:30. Verder hebben we weekenddiensten in het toezicht. Hoe allrounder je bent, hoe meer hier mogelijk is. De salariëring zal gebeuren volgens de CAO van de WIZZ.
 
Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Sabine Lina (sabine@sbab.nl). Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Sabine Lina via telefoonnummer (0172) - 61 28 18.

Gepubliceerd: Maandag 18 juni 2018

Ondanks dat de temperatuur afgelopen week, in vergelijking met enkele weken geleden, iets tegen zat behaalde de Zwem4daagse bij Sportcentrum De Kuil 363 deelnemers. Viva Dans was aanwezig om de Zwem4daagse te openen en te sluiten. Daarnaast waren de pony’s van Hippische Centrum Bodegraven dinsdag en donderdag weer aanwezig. Een leuke aquarol, buikschuifbaan en een miniglijbaan mochten zeker niet ontbreken. Ook konden de deelnemers lekkere stroopwafels van Bonjour Deli-Plaza en snacks van Kwalitaria halen gedurende dit evenement.
 
Op vrijdag 15 juni zwommen alle deelnemers hun laatste banen, daarna mochten ze een welverdiende oorkonde, een mooie medaille en een gerbera, gesponsord door Kokkeler Bloemen, in ontvangst nemen. 
 
 
5 kopie
 

Gepubliceerd: Dinsdag 29 mei 2018

In navolging van Sportcentrum De Kuil in Bodegraven, heeft nu ook Sporthal De Meerkoet in Reeuwijk-Brug het certificaat sporthallen van de Vereniging Sport en Gemeenten behaald. Op maandag 28 mei was de feestelijke uitreiking van dit certificaat in de betreffende sporthal door de VSG afgevaardigden Arie Verbaan en Fons Bultman. Vooraf is er eerst een strenge keuring geweest door één van de VSG controleurs. Bij deze keuring wordt gelet op onder andere: brandveiligheid, Arbowetgeving, vergunningen, sporttechnische eisen, legionellabeheer, energiebeheer, organisatie, beheer aspecten en schoonmaak. Gesteld kan dus worden dat Sporthal De Meerkoet aan strenge eisen voldoet. De SBAB is voornemens om ook Sporthal De Sporthoeve in Bodegraven dit certificaat te laten behalen.

 

Certificaat sporthal112

Op de foto v.l.n.r.: Piet Kruit (SBAB), Fons Bultman (VSG), Gert van der Laan (SBAB) en Arie Verbaan (VSG)

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk