Nieuws

Nieuws

 
Gepubliceerd: Maandag 14 januari 2019

Sportcentrum De Kuil start weer met de competitie: ´School van de Week´. Iedere week wordt er een school (alleen groep 6, 7 en 8) uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gekozen die ´School van de Week´ is. Kinderen van de geselecteerde school kunnen op vertoon van een kaartje op woensdagmiddag tussen 13:30 en 16:30 uur, tegen een gereduceerd bedrag komen zwemmen. Ben je nog niet in het bezit van je A-diploma, dan moet je onder begeleiding van een volwassenen komen zwemmen. Natuurlijk kun je op woensdagmiddag ook komen zwemmen als jouw school niet aan de beurt is (alleen betaal je dan het gewone tarief). 
 
Tijdens deze middag zal er een ´School van de Week ´competitie gehouden worden. Dit is een sportieve strijd tussen bassischolen uit Bodegraven en Reeuwijk. Het is de bedoeling om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten tijdens de `Munten Challenge´. Als alle kinderen geweest zijn, wordt het gemiddelde van alle tijden uitgerekend en vergeleken met anderen scholen. Hoe meer kinderen uit de klassen komen, des te beter de tijd kan worden! De school die de snelste tijd heeft, mag zich ´School van het Jaar´ noemen en wint de hoofdprijs: een privé-zwemfeestje voor de school!
 
Hoe weet je wanneer een basisschool ´School van de Week´ is? Op de basisscholen komen posters te hangen met een datum erop wanneer de school aan de beurt is om mee te doen met de ´Munten Challenge´. De hele middag is er voldoende toezicht en begeleiding om de kinderen in de gaten te houden en ze een geweldige middag in het zwembad te bezorgen. 
 
Spreek dus met al je vriendjes en vriendinnetjes af om te gaan zwemmen bij Sportcentrum De Kuil en maak kans om ´School van het Jaar´ te worden! 
 
School vd Week
 

Gepubliceerd: Donderdag 20 december 2018

Op woensdag 19 december hebben 19 kinderen hun zwemdiploma A in ontvangst mogen nemen bij Sportcentrum De Kuil. Een grote groep kinderen die goed hun best hebben gedaan en aan het einde van de middag hun zwemdiploma in ontvangst mochten nemen. Namens de SBAB willen we onderstaande kinderen feliciteren met het behalen van hun zwemdiploma en veel zwemplezier toewensen.

Manoah Jonkers, Anna de Niet, Romee Hoving, Evie van Dijk, Max van der Haven, Devin Heemskerk, Aya Bakkali, Odin de Lange, Lina Daoudi, Jarno Joosse, Rayane El Kadouri, Marloes Roos, Bastiaan de Kater, Wout Rozestraten, Julia Nieuwenhuis, Jonathan van Bruggen, Liam Timp, Rohini Narain en Devney Stormhoek.

Mees Koot behaalde zijn certificaat.

Diploma A 19-12

Gepubliceerd: Woensdag 19 december 2018

 

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en hou je van water? Dan is FloatFit iets voor jou! In de maand januari hebben wij een actie voor onze doelgroepactiviteit FloatFit bij Sportcentrum De Kuil. De hele maand januari krijg je 50% korting op een los kaartje of een doelgroepenkaart (één doelgroepkaart per persoon). FloatFit is een pittige intensieve intervaltraining op hoog tempo. Er wordt gewerkt aan je core stability, houding en balans door middel van verschillende oefeningen op een drijvende aquabase. Een leuke en actieve work-out op het water!

 

Poster FloatFit 50

 

Gepubliceerd: Dinsdag 18 december 2018
Zoals jullie niet ontgaan is, wordt zwembad De Kuil vernieuwd. In 2020 moet het nieuwe zwembad klaar zijn. Wij willen daarom graag jouw mening horen! Je kan nu onze enquete invullen bij de kassa van Sportcentrum De Kuil! 
 
Bedankt voor jullie medewerking!
 
IMG-0131
 
 

 

Gepubliceerd: 24 juli 2018

Vandaag mochten we Willem Oostveen in het zonnetje zetten. Vanochtend kwam hij met zijn kleinzoon genieten van het weer in ons verkoelende buitenbad. Zwemmen hier doen ze wel vaker als familie. Dit keer was het anders, want we stonden te wachten met een bosje bloemen in onze handen. Willem was de 100.000ste bezoeker van 2018.

Naast een bloementje heeft Willem ook een 20 badenkaart in ontvangst mogen nemen. Wij hopen dat hij hier nog vele jaren zwemplezier heeft.

 

nieuw

 

 

 

Gepubliceerd: Donderdag 12 juli 2018

Wil je een afwisselende leuke en sportieve baan? De SBAB is altijd opzoek naar goede zweminstructeurs. Je hebt een pré als je ook inzetbaar bent als toezichthouder. Wij bieden verschillende vormen zwemles aan, in groepen van twaalf kinderen tot privézwemles. Wij werken middels de licentie en werkwijze van het NRZ en geven les in de mooie zwembaden van Sportcentrum de Kuil te Bodegraven.

Wat zijn de kenmerken die wij zoeken in een goede instructeur?

 • Je houdt van een uitdaging;
 • Je wilt mee leren/groeien met de organisatie;
 • Je vindt het fijn met kinderen te werken;
 • Je houdt van werken in de sport;
 • Je houdt van lachen, maar kan ook serieus zijn wanneer dit nodig is;
 • Je houdt van het nemen van verantwoordelijkheid;
 • Je hebt een flexibele instelling.

Wanneer heb je een pré?

 • Je bent in het bezit van een EHBO/BHV-diploma;
 • Je bent in het bezit van een Lifeguard diploma;
 • Je bent in het bezit van je zweminstructeur diploma;
 • Je bent in het bezit van verschillende specialisatie certificaten (bijvoorbeeld: baby-peuter zwemmen, Fifty Fit, Float Fit, etc.).
Ik heb geen diploma’s wat nu?
Geen man overboord. Je kunt zonder diploma’s altijd solliciteren, mits je bereidt bent een opleiding te volgen. Wij bieden deze graag onder voorwaarden aan. Tot je de juiste diploma’s in bezit hebt zal je assisteren en/of vervangend werk verrichten.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden een flexcontract van 5 tot 10 uur in de week aan op basis van beschikbaarheid. Hierbij gaat het om instructie uren op de vrijdag middag van 15:00 tot 17:30 en zaterdag ochtend van 8:00 tot 9:30. Verder hebben we weekenddiensten in het toezicht. Hoe allrounder je bent, hoe meer hier mogelijk is. De salariëring zal gebeuren volgens de CAO van de WIZZ.
 
Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Sabine Lina (sabine@sbab.nl). Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Sabine Lina via telefoonnummer (0172) - 61 28 18.

Gepubliceerd: Maandag 18 juni 2018

Ondanks dat de temperatuur afgelopen week, in vergelijking met enkele weken geleden, iets tegen zat behaalde de Zwem4daagse bij Sportcentrum De Kuil 363 deelnemers. Viva Dans was aanwezig om de Zwem4daagse te openen en te sluiten. Daarnaast waren de pony’s van Hippische Centrum Bodegraven dinsdag en donderdag weer aanwezig. Een leuke aquarol, buikschuifbaan en een miniglijbaan mochten zeker niet ontbreken. Ook konden de deelnemers lekkere stroopwafels van Bonjour Deli-Plaza en snacks van Kwalitaria halen gedurende dit evenement.
 
Op vrijdag 15 juni zwommen alle deelnemers hun laatste banen, daarna mochten ze een welverdiende oorkonde, een mooie medaille en een gerbera, gesponsord door Kokkeler Bloemen, in ontvangst nemen. 
 
 
5 kopie
 

Gepubliceerd: Dinsdag 29 mei 2018

In navolging van Sportcentrum De Kuil in Bodegraven, heeft nu ook Sporthal De Meerkoet in Reeuwijk-Brug het certificaat sporthallen van de Vereniging Sport en Gemeenten behaald. Op maandag 28 mei was de feestelijke uitreiking van dit certificaat in de betreffende sporthal door de VSG afgevaardigden Arie Verbaan en Fons Bultman. Vooraf is er eerst een strenge keuring geweest door één van de VSG controleurs. Bij deze keuring wordt gelet op onder andere: brandveiligheid, Arbowetgeving, vergunningen, sporttechnische eisen, legionellabeheer, energiebeheer, organisatie, beheer aspecten en schoonmaak. Gesteld kan dus worden dat Sporthal De Meerkoet aan strenge eisen voldoet. De SBAB is voornemens om ook Sporthal De Sporthoeve in Bodegraven dit certificaat te laten behalen.

 

Certificaat sporthal112

Op de foto v.l.n.r.: Piet Kruit (SBAB), Fons Bultman (VSG), Gert van der Laan (SBAB) en Arie Verbaan (VSG)

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk