Nieuws

Nieuws

 
Gepubliceerd: Maandag 25 juni 2018

Vanwege het mooie weer zijn er aangepaste openingstijden voor het buitenbad op woensdag 27 en donderdag 28 juni.
 
Woensdag 27 juni   07:00 - 19:30 uur
Donderdag 28 juni  07:00 - 19:30 uur
 
Zon

Gepubliceerd: Maandag 25 juni 2018

Op zondag 1 juli is het buitenbad van Sportcentrum De Kuil beperkt beschikbaar, in verband met een sportevenement van BZ&PC. Het grote buitenbad, de tribune en het perron rond het bad zijn niet beschikbaar voor bezoekers. 

Het 25 meter instructiebad en het spartelbad met ligweiders zijn deze dag wel beschikbaar voor bezoekers van 12:00 tot 17:00 uur. Houd onze website, Facebook en Twitter goed in de gaten voor eventuele uitbreiding van de openingstijd vanwege de weersverwachtingen. 

Excuus voor het ongemak!

 

Wijziging

Gepubliceerd: Donderdag 21 juni 2018

 

Op woensdag 20 juni was een spannende dag voor maar liefst 31 kinderen. Ze mochten in het wedstrijdbad van Sportcentrum De Kuil afzwemmen voor hun diploma B. Onder toeziend oog van de examinator, vele ouders, opa´s en oma´s hebben onderstaande kinderen hun zwemdiploma in ontvangst mogen nemen:
 
Jonne de Wit, Lianne van Dorp, Marije Eijkelboom, Dylana Borg, Joanna Khairallah, Issra Kallisse, Nathan Kalkman, Daan Aerts, Tigo Schonewille, Aislynn Suddaby, Lotte Hakker, Pieter Albregts, Julian van Holstein, Sem van der Hoeven, Eveline de Haan, Dina van de Heiden, Danny Baars, Giel Elderman, Juda Uijl, Selma Bellafkih, Karel van Leeuwen, Allison Lindsey Gonzales Velasco, Jack van der Meulen, Luuk Bouwman, Iris Delies, Anouk Verwoerd, Franka Doldersum, Naomi Oudenaarden, Tristan Kortekaas en Alexander Opmeer. 
 
Sam van der Star/Clauwers heeft zijn certificaat behaald.
 
Namens Swimpy en de medewerkers van de SBAB gefeliciteerd met jullie diploma! 
 
Diploma B 20-06
 

 

Gepubliceerd: Maandag 18 juni 2018

Ondanks dat de temperatuur afgelopen week, in vergelijking met enkele weken geleden, iets tegen zat behaalde de Zwem4daagse bij Sportcentrum De Kuil 363 deelnemers. Viva Dans was aanwezig om de Zwem4daagse te openen en te sluiten. Daarnaast waren de pony’s van Hippische Centrum Bodegraven dinsdag en donderdag weer aanwezig. Een leuke aquarol, buikschuifbaan en een miniglijbaan mochten zeker niet ontbreken. Ook konden de deelnemers lekkere stroopwafels van Bonjour Deli-Plaza en snacks van Kwalitaria halen gedurende dit evenement.
 
Op vrijdag 15 juni zwommen alle deelnemers hun laatste banen, daarna mochten ze een welverdiende oorkonde, een mooie medaille en een gerbera, gesponsord door Kokkeler Bloemen, in ontvangst nemen. 
 
 
5 kopie
 

Gepubliceerd: Dinsdag 29 mei 2018

In navolging van Sportcentrum De Kuil in Bodegraven, heeft nu ook Sporthal De Meerkoet in Reeuwijk-Brug het certificaat sporthallen van de Vereniging Sport en Gemeenten behaald. Op maandag 28 mei was de feestelijke uitreiking van dit certificaat in de betreffende sporthal door de VSG afgevaardigden Arie Verbaan en Fons Bultman. Vooraf is er eerst een strenge keuring geweest door één van de VSG controleurs. Bij deze keuring wordt gelet op onder andere: brandveiligheid, Arbowetgeving, vergunningen, sporttechnische eisen, legionellabeheer, energiebeheer, organisatie, beheer aspecten en schoonmaak. Gesteld kan dus worden dat Sporthal De Meerkoet aan strenge eisen voldoet. De SBAB is voornemens om ook Sporthal De Sporthoeve in Bodegraven dit certificaat te laten behalen.

 

Certificaat sporthal112

Op de foto v.l.n.r.: Piet Kruit (SBAB), Fons Bultman (VSG), Gert van der Laan (SBAB) en Arie Verbaan (VSG)

Gepubliceerd: Donderdag 24 mei 2018

Op woensdag 23 mei hebben 15 kinderen aan het einde van de middag hun zwemdiploma A in ontvangst mogen nemen. Vele ouders, verzorgers, opa’s en oma’s waren er in de middag om de kinderen aan te moedigen. Iedereen gefeliciteerd met je diploma!

Lynn Brouwer, Marije Eijkelboom, Ruben van Oosterom, Alexander Opmeer, Eline Groeneveld, Laura Eegdeman, Lotte Ruiterburg, Dina van der Heiden, Sem van der Hoeven, Josephine Fokker, Demi Piket, Kobe Dufais, Joy Vleeshouwers, Anouk Verwoerd en Mathijs van de Berg.

Diploma A 23-05

Gepubliceerd: Woensdag 16 mei 2018

Gisteren werd de eerste les van FloatFit Fusion en FloatFit HIIT in het buitenbad gegeven! FloatFit HIIT is een meer pittige intensieve interval training en FloatFit Fusion is een combinatie van yoga en pilates. Je core stability en balance worden flink getraind bij beide lessen.
 
De kosten zijn € 7,25 per losse les of 10 lessen voor € 60,-.  
 
De lestijden vanaf 15 mei:
Dinsdag 17:45 - 18:30 uur FloatFit Fusion (buitenbad)
Dinsdag 18:30 - 19:15 uur FloatFit HIIT (buitenbad)
Dinsdag 19:30 - 20:15 uur FloatFit HIT (wedstrijdbad)
Vrijdag 11:00 - 11:45 uur FloatFit Fusion (wedstrijdbad)
 
Van zaterdag 14 juli t/m zondag 26 augustus 2018 is het wedstrijdbad gesloten en vervallen de lessen op dinsdag 19:30 uur en vrijdag 11:00 uur.
 
Aanmelden
Aanmelden van tevoren is noodzakelijk. Dit kan bij de balie van Sportcentrum De Kuil of door te bellen naar 0172 - 61 28 18. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen!
 
Durf jij het aan?
 
 
FloatFit

Gepubliceerd: Maandag 6 februari 2017

 

Dit jaar en ook de komende vier jaar is Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk in het bezit van de Licentie Zwem-ABC 2017. De licentie is onderdeel van het proces van continue kwaliteitsverbetering van het Zwem-ABC. Voor ouders en kinderen is het met deze licentie helder waar een zwemlesaanbieder aantoonbaar moet voldoen. 

Lees er meer over op de Licentie Zwem-ABC website.

 

 Licentiehouder NPZ 

 

 

 

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk