Nieuws

Nieuws

 
Gepubliceerd: Donderdag 12 juli 2018

Wil je een afwisselende leuke en sportieve baan? De SBAB is altijd opzoek naar goede zweminstructeurs. Je hebt een pré als je ook inzetbaar bent als toezichthouder. Wij bieden verschillende vormen zwemles aan, in groepen van twaalf kinderen tot privézwemles. Wij werken middels de licentie en werkwijze van het NRZ en geven les in de mooie zwembaden van Sportcentrum de Kuil te Bodegraven.

Wat zijn de kenmerken die wij zoeken in een goede instructeur?

 • Je houdt van een uitdaging;
 • Je wilt mee leren/groeien met de organisatie;
 • Je vindt het fijn met kinderen te werken;
 • Je houdt van werken in de sport;
 • Je houdt van lachen, maar kan ook serieus zijn wanneer dit nodig is;
 • Je houdt van het nemen van verantwoordelijkheid;
 • Je hebt een flexibele instelling.

Wanneer heb je een pré?

 • Je bent in het bezit van een EHBO/BHV-diploma;
 • Je bent in het bezit van een Lifeguard diploma;
 • Je bent in het bezit van je zweminstructeur diploma;
 • Je bent in het bezit van verschillende specialisatie certificaten (bijvoorbeeld: baby-peuter zwemmen, Fifty Fit, Float Fit, etc.).
Ik heb geen diploma’s wat nu?
Geen man overboord. Je kunt zonder diploma’s altijd solliciteren, mits je bereidt bent een opleiding te volgen. Wij bieden deze graag onder voorwaarden aan. Tot je de juiste diploma’s in bezit hebt zal je assisteren en/of vervangend werk verrichten.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden een flexcontract van 5 tot 10 uur in de week aan op basis van beschikbaarheid. Hierbij gaat het om instructie uren op de vrijdag middag van 15:00 tot 17:30 en zaterdag ochtend van 8:00 tot 9:30. Verder hebben we weekenddiensten in het toezicht. Hoe allrounder je bent, hoe meer hier mogelijk is. De salariëring zal gebeuren volgens de CAO van de WIZZ.
 
Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Sabine Lina (sabine@sbab.nl). Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Sabine Lina via telefoonnummer (0172) - 61 28 18.

Gepubliceerd: Maandag 8 juli 2018

In de zomervakantie heeft ons zwembad andere openingstijden. In het onderstaand overzicht worden de openingstijden weergegeven die gelden van zaterdag 14 juli t/m zondag 26 augustus 2018. Het wedstrijdbad is gedurende deze periode gesloten.

Van zaterdag 14 juli t/m zondag 22 juli is het recreatiebad gesloten i.v.m. werkzaamheden.

 

    Recreatiebad     Buitenbad  
Maandag   Tijd Activiteit    Tijd Activiteit
    12.00 - 17.00  Vrijzwemmen    07.00 - 10.00 Banenzwemmen
          10.00 - 19.30 Vrijzwemmen
             
Dinsdag   12.00 - 17.00 Vrijzwemmen   07.00 - 10.00 Banenzwemmen
          10.00 - 19.30 Vrijzwemmen
          17.45 - 18.30 FloatFit Fusion
          18.30 - 19.15 FloatFit HIIT
             
Woensdag   12.00 - 17.00 Vrijzwemmen   07.00 - 10.00 Banenzwemmen
          10.00 - 19.30 Vrijzwemmen
             
Donderdag   12.00 - 17.00 Vrijzwemmen   07.00 - 10.00 Banenzwemmen
          10.00 - 19.30 Vrijzwemmen
             
Vrijdag   12.00 - 17.00 Vrijzwemmen   07.00 - 10.00 Banenzwemmen
          10.00 - 19.30  Vrijzwemmen
             
Zaterdag   12.00 - 17.00 Vrijzwemmen   10.00 - 17.00  Vrijzwemmen
             
Zondag   12.00 - 17.00 Vrijzwemmen   10.00 - 17.00 Vrijzwemmen

 

Let op!! Bij dagen van erg mooi weer is het mogelijk dat het recreatiebad wordt gesloten. Dit wordt van tevoren gecommuniceerd onder nieuws op onze website, Facebook en Twitter.

 

 

 

Gepubliceerd: Donderdag 5 juli 2018

Woensdag 4 juli hebben acht kinderen afgezwommen voor zwemdiploma C bij Sportcentrum De Kuil. Na het behalen van zwemdiploma A en B worden kinderen in de gelegenheid gesteld om ook hun zwemdiploma C te halen. Met een zwemdiploma C op zak hebben kinderen laten zien dat ze een goede conditie hebben en vaardigheden beheersen waarmee ze op een veilige manier kunnen zwemmen. Aan het einde van de middag mochten onderstaande kinderen hun diploma in ontvangst nemen.

Oumnia El Morabit, Hassan Amessas, Elze de Jong, Wiktoria Trefler, Viktoras Tataridis, Milan van Meijgaarden, Lamis Khouaki en Kiki van Houwelingen.


Gefeliciteerd allemaal en veel zwemplezier!

Diploma C 04-07

Gepubliceerd: Donderdag 28 juni 2018

Op woensdag 27 juni hebben 29 kinderen in het wedstrijdbad van Sportcentrum De Kuil afgezwommen voor zwemdiploma A van het Zwem ABC. Swimpy was ook weer aanwezig om de kinderen aan te moedigen en mocht aan het einde van de middag de diploma’s uitreiken. Iedereen gefeliciteerd!!

Niek Wijman, Sara Wijman, Marthe Elenbaas, Levi Hendriks, Nellie Bunnik, Pien Trouborst, Koen van Asperen, Yara van Dijke, Mexime de Heer, Sem Vollers, Pepijn Jeucken, Timon de Pater, Suzanne Verwoerd, Cas Pronk, Issi Doeswijk, Tara van de Water, Jens Korver, Ivan Gorissen, Leanne van Dijke, Eva Verduijn, Jenthe Vermeulen, Norah van den Blink, Elisa Renes, Sven Rozendaal, Celesta Ros, Roelf van der Sterre, Laurens Kwakernaak, Florian de Groot en Manuel van Dam.

 

Diploma A 27-06

Gepubliceerd: Dinsdag 26 juni 2018

Begin dit jaar is Sportcentrum de Kuil gestart met de competitie ‘School van het Jaar’, speciaal voor de basisscholen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Gedurende een aantal maanden werd elke woensdagmiddag één basisschool ‘School van de Week’ en mochten de leerlingen tegen een gereduceerd bedrag komen zwemmen en meedoen aan de ‘Munten Challenge’.

Er hebben 12 scholen met in totaal 350 kinderen deelgenomen aan deze competitie, maar er kan maar één school winnen en dat is de Prinses Beatrixschool uit Bodegraven. Deze school wint een privézwemfeestje bij Sportcentrum De Kuil die in het nieuwe schooljaar plaats gaat vinden!

 

2 School vd Week

Gepubliceerd: Donderdag 21 juni 2018

 

Op woensdag 20 juni was een spannende dag voor maar liefst 31 kinderen. Ze mochten in het wedstrijdbad van Sportcentrum De Kuil afzwemmen voor hun diploma B. Onder toeziend oog van de examinator, vele ouders, opa´s en oma´s hebben onderstaande kinderen hun zwemdiploma in ontvangst mogen nemen:
 
Jonne de Wit, Lianne van Dorp, Marije Eijkelboom, Dylana Borg, Joanna Khairallah, Issra Kallisse, Nathan Kalkman, Daan Aerts, Tigo Schonewille, Aislynn Suddaby, Lotte Hakker, Pieter Albregts, Julian van Holstein, Sem van der Hoeven, Eveline de Haan, Dina van de Heiden, Danny Baars, Giel Elderman, Juda Uijl, Selma Bellafkih, Karel van Leeuwen, Allison Lindsey Gonzales Velasco, Jack van der Meulen, Luuk Bouwman, Iris Delies, Anouk Verwoerd, Franka Doldersum, Naomi Oudenaarden, Tristan Kortekaas en Alexander Opmeer. 
 
Sam van der Star/Clauwers heeft zijn certificaat behaald.
 
Namens Swimpy en de medewerkers van de SBAB gefeliciteerd met jullie diploma! 
 
Diploma B 20-06
 

 

Gepubliceerd: Maandag 18 juni 2018

Ondanks dat de temperatuur afgelopen week, in vergelijking met enkele weken geleden, iets tegen zat behaalde de Zwem4daagse bij Sportcentrum De Kuil 363 deelnemers. Viva Dans was aanwezig om de Zwem4daagse te openen en te sluiten. Daarnaast waren de pony’s van Hippische Centrum Bodegraven dinsdag en donderdag weer aanwezig. Een leuke aquarol, buikschuifbaan en een miniglijbaan mochten zeker niet ontbreken. Ook konden de deelnemers lekkere stroopwafels van Bonjour Deli-Plaza en snacks van Kwalitaria halen gedurende dit evenement.
 
Op vrijdag 15 juni zwommen alle deelnemers hun laatste banen, daarna mochten ze een welverdiende oorkonde, een mooie medaille en een gerbera, gesponsord door Kokkeler Bloemen, in ontvangst nemen. 
 
 
5 kopie
 

Gepubliceerd: Dinsdag 29 mei 2018

In navolging van Sportcentrum De Kuil in Bodegraven, heeft nu ook Sporthal De Meerkoet in Reeuwijk-Brug het certificaat sporthallen van de Vereniging Sport en Gemeenten behaald. Op maandag 28 mei was de feestelijke uitreiking van dit certificaat in de betreffende sporthal door de VSG afgevaardigden Arie Verbaan en Fons Bultman. Vooraf is er eerst een strenge keuring geweest door één van de VSG controleurs. Bij deze keuring wordt gelet op onder andere: brandveiligheid, Arbowetgeving, vergunningen, sporttechnische eisen, legionellabeheer, energiebeheer, organisatie, beheer aspecten en schoonmaak. Gesteld kan dus worden dat Sporthal De Meerkoet aan strenge eisen voldoet. De SBAB is voornemens om ook Sporthal De Sporthoeve in Bodegraven dit certificaat te laten behalen.

 

Certificaat sporthal112

Op de foto v.l.n.r.: Piet Kruit (SBAB), Fons Bultman (VSG), Gert van der Laan (SBAB) en Arie Verbaan (VSG)

SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk