Nieuws

FloatFit

Wil jij werken aan je core stability en je houding en balans verbeteren? Hou je van water en wil je dit combineren met een superleuke, uitdagende en sportieve training? Dan is FloatFit HIIT of FloatFit Fusion iets voor jou!

Deze nieuwe body work-out op het water is in Engeland ontwikkeld en is een enorme trend. De trainingen worden gegeven op een drijvende aquabase en dwingt je om permanent je evenwicht te bewaren, dus goed voor je core stability! Voor de extra intensiteit worden er verschillende oefeningen uitgevoerd waarbij je verschillende spiergroepen traint.

FloatFit wordt gegeven in lessen van driekwartier waarbij je intensief aan het werk gezet wordt door een instructeur. Onze instructeurs hebben de licentie van, Aquaphysical om de lessen van FloatFit te mogen geven.

In beide lessen worden core stability en balance flink getraind. Waar HIIT meer een pittige intensieve interval training is, is Fusion een combinatie van yoga en pilates, waar je de oefeningen rustiger uitvoert. Fusion is voor elk niveau toegankelijk. De les voor zowel beginner als gevorderde uitdagend te maken.

Voor de dames adviseren we een badpak te dragen met daarover en sportbroek/sportlegging. De heren adviseren we een zwembroek boven de knieën of sportlegging.

Lestijden vanaf dinsdag 15 mei 2018
  • Dinsdag        17:45 - 18:30 uur FloatFit Fusion (buitenbad)
  • Dinsdag        18:30 - 19:15 uur FloatFit HIIT (buitenbad
  • Dinsdag        19:30 - 20:15 uur FloaatFit HIIT (wedstrijdbad)
  • Vrijdag          11:00 - 11:45 uur FloatFit Fustion (wedstrijdbad)
Van zaterdag 14 juli t/m zondag 26 augustus 2018 is het wedstrijdbad gesloten en vervallen de lessen van dinsdag 19:30 uur en vrijdag 11:00 uur.
 
Kosten
Een losse les FloatFit bedraagt € 7,25. U kunt ook een doelgroepenkaart aanschaffen waarbij je voor 10 lessen € 60,- betaald.
 
Aanmelden
Aanmelden van tevoren is noodzakelijk. Dit kan bij de balie van Sportcentrum De Kuil of door te bellen naar 0172 - 61 28 18. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen!
 
Let op! FloatFit gaat niet door tijdens de kerstvakantie.
 
FloatFit
SBAB - Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven-Reeuwijk - Login